Armonia Fengshui - magazin online de remedii fengshui
PAGINA PRINCIPALA REMEDII CONSILIERE FENG SHUI ARTICOLE FENG SHUI DESPRE ARMONIA FENG SHUI
Armonia Fengshui - magazin online de remedii fengshui Armonia Feng Shui Armonia Fengshui Armonia Fengshui
Cauta remediu

Cauta:

            

Armonia Fengshui
Remediu special
Remediu special

Cana Feng Shui cu rate mandarine

15 RON

Armonia Fengshui
Cosul de cumparaturi

0 produse

Total: 0 RON

Vezi produsele
Comanda produsele acum


Relatii la telefon: +40 742 564 255
Alege schema de culori

Cos de cumparaturi   Comanda

0 produseVa recomandam 4 remedii pentru bogatie, sanatate si cariera

Inapoi la articole fengshui
In Feng Shui se pot utiliza cu eficienta garantata remediile consacrate activarii zonelor bogatiei, carierei, sanatatii, relatiei de cuplu. Va prezentam si recomandam utilizarea urmatoarelor remedii.

 

           

 

            

 

Wou lou  este un remediu des utilizat in Feng Shui pentru a proteja sanatatea personala sau a  familiei. In dovleceii cu aceasta forma erau puse odinioara leacurile si alte substante vindecatoare,  de  aceea simbolizeaza si activeaza energetic protectia sanatatii, asigurarea longevitatii. Se  recomanda expunerea in casa, intr-un loc vizibil, a cel putin un wou lou pentru ca familia sa fie protejata de boli, se poate purta sub forma amuletei la gat pentru evitarea bolilor cauzate de dezechilibre energetice (si amelioreaza energetic, mai ales in cazul bolilor de inima si a durerilor de oase), se poate darui unei persoane in varsta pentru longevitate si viata usoara.

 

                                                            

     

Broasca cu trei picioare este un alt remediu consacrat pentru atragerea prosperitatii materiale. Mai este numita broasca banilor sau broasca norocoasa pentru ca menirea ei este sa aduca abundenta si noroc la bani. In mod traditional, trebuie sa poarte o moneda in gura si se amplaseaza in coltul bogatiei sau prosperitatii, dar nu la o inaltime prea mare (chiar pe jos se poate pune) Pentru a determina acest colt asezati-va in cadrul usii si priviti in interiorul camerei unde vreti sa puneti remediul. In coltul din stanga opus usii se afla coltul bogatiei. Acolo veti pune broasca alaturi de siraguri de 3, 6, 8 sau 10 monede, de zeul bogatiei sau copacel cu monede ori alte remedii consacrate pentru acest colt.                                    

 

            Zona Carierei poate fi activata prin amplasarea unor                 remedii utilizate des, precum Testoasa Dragon sau Calul de     parada. Acestea atrag oportunitatile favorabile in cariera, ne pot ajuta in cautarea unui alt loc de munca sau sa luam decizii corecte si eficiente acolo unde lucram, astfel incat sa ne simtim impliniti prin ceea ce facem. Se pot amplasa pe birou la serviciu sau acasa intr-un loc vizibil.  Daca e posibil , ar fi bine sa le asezam chiar in zona carierei de pe Ba Gua , adica la mijlocul peretelui pe care se afla usa de intrare in incaperea respectiva.